Ortodonție

Ortodonţia şi ortopedia dento-facială alcătuiesc specialitatea de medicină dentară care are ca obiect de studiu supravegherea, ghidarea creşterii şi a dezvoltării structurilor dento-faciale, patologia acestora, precum şi terapia anomaliilor dento-maxilare.

detalii Ortodontie

Pedodonție

Pedodonția este o ramură a medicinii dentare care se ocupă cu diagnosticarea și tratarea afecțiunilor stomatologice la copii.

detalii Pedodontie

Odontoterapie

Odontoterapia este acea ramură a medicinei dentare care se ocupă cu tratamentul cariilor dentare. Caria dentară este o boală comună a omului caracterizată prin distrucția dintelui de la smalț spre pulpa dintelui.

detalii Odontoterapie

Endodonție

Endodonţia este ramură a medicinii dentare care se ocupă cu tratamentul afecţiunilor pulpei dentare şi a parodontiului apical (ţesuturile care se află la vârful rădăcinii dintelui).

detalii Endodontie

Estetică Dentară

Estetica dentară a apărut din dorința oamenilor de a avea un zâmbet perfect. Această specializare este destinată pacienților care își doresc îmbunătățirea aspectului dinților.

detalii Estetica Dentara

Profilaxie

Profilaxia reprezintă prevenirea apariției și evoluției cariei dentare si a bolii parodontale. Profilaxia și Igiena dentară sunt cele mai simple și ieftine metode de tratament stomatologic.

detalii Profilaxie